Imah » Uhf Rfid runtah bin managemet

Uhf Rfid runtah bin managemet

1.RFID nyaéta singgetan tina Identipikasi Frékuénsi Radio

Éta, idéntifikasi frékuénsi radio. Modél utilitas mangrupikeun téknologi idéntifikasi otomatis sanés kontak, anu sacara otomatis tiasa ngaidéntifikasi obyék target sareng kéngingkeun data anu saluyu ngalangkungan sinyal frékuénsi radio. RFID téknologi tiasa ngaidentipikasi obyék gancang-gancang sareng tiasa ngaidentipikasi sababaraha tag dina waktos anu sasarengan, operasi gancang sareng merenah.

Produk radio jarak jauh nyaéta noda minyak sareng polusi debu sareng lingkungan anu keras, tiasa ngagentos barkod dina lingkungan sapertos kitu, sapertos nyukcruk objék dina garis rakitan pabrik.

Produk frékuénsi radio jarak jauh dianggo dina patalimarga, jarak idéntifikasi dugi ka puluhan méter, sapertos muatan otomatis atanapi idéntifikasi idéntitas kendaraan.

2.Naha make UHF RFID pikeun tempat sampah

Hiji、Sistem RFID diwangun ku tilu bagian:

Labél (Tag): ku komponén gandeng sareng kiripik, unggal labél mangrupikeun hiji-hijina encoding éléktronik, logo napel na obyék target; tag éléktronik tiasa nyimpen data anu aya hubunganana sareng obyék (sakitar 1K bit). Dina sistem manajemén idéntifikasi otomatis, unggal tag éléktronik disimpen dina atribut obyék, statusna, nomer sareng inpormasi sanés. Tag éléktronik biasana dipasang dina permukaan obyék, ku sudut pandang bébas logam tangtu.

Pamaca (Pamaca): paranti maca (sareng kadang tiasa nyerat) inpormasi labél sareng tiasa didesain janten cekelan tangan atanapi cicing; fungsi utamina nyaéta:

1.aksés kana data ayeuna anu disimpen dina inpormasi tag éléktronik;

2.nyerat inpormasi data pikeun disimpen dina labél kosong;

3.ngarobih (ulang nulis) inpormasi data dina tag éléktronik.

4.anteneu (Anteneu): Pangiriman sinyal RF antara pamaca sareng tag.

dua、prinsip damel

Nalika tag éléktronik mangrupikeun objék dina jarak 3 ka 6 méter kisaran caket ka anu maca, pamaca ngendalikeun sinyal pamundut gelombang mikro anu ditampi dina permukaan pamasangan tag éléktronik maca alat tulis saatos sinyal pamundut, sinyal ieu sareng data tag dina refleksi terpadu deui maca alat alat. Katempona deui kana sinyal sintésis gelombang mikro, parantos mawa inpormasi data tag éléktronik. Nalika pamaca nampi sinyal sintétik gelombang mikro kagambar deui ku labél éléktronik, inpormasi anu disimpen dina tag éléktronik tiasa dibaca saatos mikroprosesor diolah ku microprocessor.

3.Naha make UHF RFID pikeun tempat sampah

Kalayan waragad naék dina prosés manajemén runtah, RFID ngaktipkeun kota sareng kotamadya pikeun ngaidentipikasi dipercaya wadah masing-masing sareng tiasa nyiptakeun program daur ulang basis insentif anu sacara akurat ngahargaan palanggan pikeun jumlah anu didaur ulang, bari ngaminimalkeun jumlah sampah.

Ku ngajadikeun otomatis kumpulan sadaya limbah, RFID tiasa mastikeun yén tempat sampah masing-masing parantos dikumpulkeun, nyayogikeun verifikasi jasa. Salaku tambahan inpormasi ieu tiasa dianggo pikeun ngaoptimalkeun panggunaan treuk sareng rute. Prosésna tiasa dirampingkeun sareng langkung akurat.

Téknologi RFID ngabantosan pisan pikeun ningkatkeun efisiensi tina operasi manajemén sampah. Pikeun ngawujudkeun panawaran ieu, tag RFID tangguh anu dirancang leres dilampirkeun dina tong sampah. Éta ngandung sadaya inpormasi pangguna / pamilik.

Produk

3 ka 6méter Encoder / panulis Tag pikeun tempat sampah

VI-86F Pamaca terpadu

VD-67 Panulis desktop USB
1.Pikeun nulis kode EPC unggal tag sateuacan dipasang. Énkode ku maca desktop USB.
2.Léngkah satuluyna nyaéta kebat detil tag dina sistem aplikasi.
Salaku conto.
(Tag ID12345678) dibéréskeun dina tempat sampah. Sareng bin ieu kagolong kana lokasi hiji. Nalika treuk angkat ka lokasi hiji kanggo nyandak tempat sampah sareng maca tag dina tempat sampah ieu.
Data bakal diunggah kana sever by GPRS.
(ID Pamaca / Tag ID / Waktu maca / lokasi) detil éta diatur ku parangkat lunak aplikasi

Tag anti logam VT-87B

SDK / API pikeun Pamaca terpadu

Visual Studio .NET (C #) – Sayogi dina 32/64 vérsi bit

Visual Studio 6.0 (C ++, VB)

Sun Java 5.0 (luntur / phased kaluar)

Borland Delphi 6.0 atawa 7.0 (luntur / phased kaluar)

SDK / API pikeun VI-VD-67E
Visual Studio .NET (C #) – Sayogi dina 32/64 vérsi bit
Visual Studio 6.0 (C ++, VB)

Format transfer data janten parah

Data bakal mindahkeun kana sever ku GPRS / GPS

 

6.Poto proyék


Pasang waktos: 2020-10-26
DUKSARI AYEUNA