Imah » Produk » Android UHF RFID Tablet VS-C2515

Android UHF RFID Tablet VS-C2515

This is an Android 7.1 rugged tablet with abundant functions . With its powerful Qualcomm CPU, 8 inch high-definition screen, 8000mAh battery and comprehensive data capture options like UHF RFID, barcode scanning, HF RFID/NFC, Iris and fingerprint recognition, etc., you can find this easy-to-deploy device a valuable helper to increase productivity in retail, logistik, warehousing, identity verification, meter reading, jsb.

Please Send email to us if you want to get quotation of our products, atanapi kéngingkeun dukungan ti insinyur dukungan téknis urang.

Jinis Produk

Produk Tag

Android UHF RFID Tablet VS-C2515

Ciri produk

This is an Android 7.1 rugged tablet with abundant functions . With its powerful Qualcomm CPU, 8 inch high-definition screen, 8000mAh battery and comprehensive data capture options like UHF RFID, barcode scanning, HF RFID/NFC, Iris and fingerprint recognition, etc., you can find this easy-to-deploy device a valuable helper to increase productivity in retail, logistik, warehousing, identity verification, meter reading, jsb.

Parameter spésifikasi

Katerangan
Product Name Tablet RFID
Product Model VS-C2515
Basic parameters
Machine size 250.8mm x 152mm x15mm
Wight 700g
Tampiling 8 InchIPS LTPS 1920×1200 Resolution
Touch Screen Corning Gorilla Glass, multi-touch panel, gloves and wet hands supported
Kakuatan Main battery: Li-ion, rechargeable, 8000mAh

Standby: over 500 jam

Continuous use: over 10 jam (depending on user environment

Charging time: 5-7 jam (with standard AC adaptor and USB cable

Expansion slot 1 slot for SIM card, 1 slot for TF card, Optional PSAM card slot
Antarmuka komunikasi USB 3.0 Type-C, OTG
Audio Speaker, microphone
Keypad 1 front key, 1 volume key, 1 power key
Senor Gravity sensor
Performance Parameters
CPU Qualcomm 1.8GHz Octa-core / Qualcomm 2.0GHz Octa-core
RAM+ROM 2GB+16GB / 3GB+32GB
Expansion Supports up to 128GB Micro SD card
Development Environment
Operating System Android 7.1
SDK VANCH software development kit
Language Java
Tool Eclipse / Android Studio
Data communication
WLAN IEEE802.11 a/b/g/n/ac, 2.4G/5G dual-band, internal antenna

WWAN

2G: 850/900/1800/1900MHz, GPRS, EDGE

3G: CDMA EVDO:BC0, TD-SCDMA: B34/B39, WCDMA: B1/B2/B5/B8

4G: TDD-LTE: B38/B39/B40/B41, FDD-LTE: B1/B2/B3/B4/B5/B7/B8/B20/B26/B28

Bluetooth Bluetooth 4.2/4.1+HS/4.0/3.0+HS/2.1+EDR
GNSS GPS/AGPS, GLONASS, BeiDou, internal antenna
Working Environment
Operation Temperature -20℃~50℃
Suhu Panyimpen -40℃~70℃
Relative humidity 5%~95% Non-condensing
Drop specification Multiple 1.5m/4.9ft drops to concrete across the operating temperature range
Tumble specification 500×0.5m falls at room temperature
ESD ±15KV air discharge, ±8KV conductive discharge
Sealing Host IP65 per IEC sealing standard
Camera
Rear Camera 13MP Autofocus with flash
Front Camera 8MP

FAQ

Q:Saha kami?
A:Kami téh produsén UHF RFID Hardware profésional Cina kalayan langkung ti 10 taun. Kami ayana di Shenzhen, kota anu caket sareng HongKong.

Q: Produk naon anjeun damel?
A: urang tiasa tiasa ngahasilkeun sagala jinis pamaca UHF RFID, antena sareng tag (matuh protokol EPC C1G2 sareng ISO-18000 / 6C). urang tiasa ngabantosan anjeun ngaropea sagala jinis pamaca, antena sareng tag.

Q: Naon kaunggulan Anjeun?
A: urang ngagaduhan seueur kauntungan.
Mimih, urang parantos fokus kana R&D, ngahasilkeun, penjualan sareng palaksanaan pamaca UHF RFID, Antena UHF RFID sareng UHF RFID Tag leuwih ti éta 10 taun.
Bréh, urang tiasa mendesain sagala jinis solusi RFID pikeun industri atanapi aplikasi anu béda.
Katilu, produk urang parantos dijual ka sakumna dunya, aranjeunna porsi pikeun pamaréntah, pangecér gedé, sakola, perusahaan pabrik gedé sareng perusahaan logistik ogé pangurus kendaraan / angkutan jsb.
Kaopat, urang gaduh staf profésional sorangan di RFID, euweuh masalah produksi naon, panalungtikan atanapi insinyur atanapi penjualan.

Q: Naon jinis klien anjeun?
A: Salaku produsén hardware RFID, urang biasa damel sareng sistem integrator, panyadia solusi atanapi perusahaan perangkat lunak IT sacara langsung kumargi urang tiasa nyayogikeun hardware ka aranjeunna sareng aranjeunna tiasa ngembangkeun parangkat lunak sareng ngalaksanakeun / masang / ngahijikeun parangkat lunak sareng parangkat lunak pikeun pangguna akhir maranéhna langsung.

Q: Upami abdi hoyong mésér produk anjeun, naon anu kudu urang lakukeun heula?
A: sakumaha produk RFID mangrupikeun sistem anu kompleks (pangwangunan salajengna), janten anjeun kedah ngawartosan sarat proyék anjeun, salaku conto,
naon barang anu dilacak?
Naon jarak bacaan diperyogikeun?
Naon anu maca anu anjeun hoyongkeun dina proyek anjeun?
Maca pamaca atanapi pamaca genggam?
Saatos kami jelaskeun syarat anjeun, kami bakal ngirim anjeun datasheet sareng cutatan pikeun rujukan anjeun.
Saatos mastikeun, kami bakal ngirim anjeun pi pikeun mayar dana ka kami lajeng bakal ngirim anjeun barang ASAP saatos kami parantos mayar.

Q: Naha anjeun nyayogikeun parangkat lunak?
A: urang teu ngagaduhan software manajemén, tapi urang gaduh pamiarsa SDK kanggo ngembangkeun antarmuka anjeun sareng parangkat lunak manajemén ayeuna.

Q: Naon waktos kiriman anjeun?
A: Upami urang ngagaduhan aranjeunna di saham, waktos pangiriman nyaeta 1-2 poé.
Upami urang henteu cekap di saham, waktos pangiriman bakal 3-10 poé, gumantung kana ukuran pesenan.

Q: Naon sertipikasi naon produk anjeun ngagaduhan?
A: produk urang ngagaduhan sertipikat CE sareng FCC.

Q: naon pasar utama anjeun?
A: pasar utama urang nyaéta Amérika Kalér sareng Amérika Kidul, abdi, Rusia, Afrika sareng Asia jsb.

Q: Naon industri UHF RFID diterapkeun sacara lega ayeuna?
A: UHF RFID ngembangkeun pisan gancang, RFID nyaéta téknologi utama. tina IOT, sakumaha urang terang waktos data ageung sumping ka urang, UHF RFID ngagunakeun kasempetan ieu pikeun gancang.

Q: naon cara pembayaran Anjeun
A: T / T , persatuan urang Barat , Paypal , Ali dagang jaminan

Q: naon jaminan anjeun
A : sadaya produk kami ngagaduhan 1 sataun jaminan upami teu aya manusa anu disababkeun

Please Send email to us if you want to get quotation of our products, atanapi kéngingkeun dukungan ti insinyur dukungan téknis urang.

Kirim pesen ka kami:

DUKSARI AYEUNA
DUKSARI AYEUNA