Imah » Produk » 8m Rugged Android UHF RFID Reader Reader VH-82

8m Rugged Android UHF RFID Reader Reader VH-82

UHF rfid reading distance >5m;

Android 5.1 THE;

Apply to assets tracking.

Please Send email to us if you want to get quotation of our products, atanapi kéngingkeun dukungan ti insinyur dukungan téknis urang.

Jinis Produk

Produk Tag

8m Rugged Android UHF RFID Reader Reader VH-82

Pambuka

UHF rfid reading distance >5m;

Android 5.1 THE;

Apply to assets tracking.

Ciri produk

1.CPU Cortex A53 quad core 1.3GHZ,Rom:16GB RAM:2GB

2.The display 5inch IPS 1280* 720P

3.Support 4.0、Wifi,3G / 4G jsb.

4.Support 1D 2D

5.UHF read range 6m

6.Support camera 8MP

Parameter spésifikasi

Spésifikasi
Modél No. VH-82
Feature
Prosesor Cortex A53 Quad core 1.3GHZ
Kamampuhan Memori Rom:16GB RAM: 2GB
THE Android 5.1.1
Komunikasi nirkabel GPRS(Standard) GPRS, EDGE , 4-band 900/1800,850/1900
WCDMA (TDLTE FDDLTE + TDD WCDMA + GSM) band 850/1900/2100,Cat.8 HSDPA Cat.6 HSUPA
WIFI(Standard) 2.4G / 5G, IEEE 802.11a / b / g / n / ac
Bluetooth(Optional) Bluetooth 4.0
Tampiling 5 layar IPS inci, resolusi 1280*720, Hébat-Zona HD Gratis, katingali dina panonpoé, Support more capacitive touch
Micro SD card Rojongan kartu SD 32 MICRO
Data Security Products with anti-power-down data security protection, under full power-down (do not remove the battery and external power supply), the data is not lost
GPS Support Assisted Global Positioning System (support many popular navigation)
Data Transmitting High speed USB 2.0 panganteur,3.5 iteuk antar pikeun ngecas
camera(Option) Balik kaméra 8MP nganggo lampu kilat
flashlight Low-power LED lighting, emergency use
Fingerprint(Optional)
Sidik(Goréng) Support
ID card (optional)
Read ID card (Optional) Bacaan kartu ID Kamentrian Umum
1D(optional Honeywell N431X)
1D(Option)

Honeywell N431X

It can read barcode:Kode 39、Kode 93、Kode 128、Codebar、EAN-13、8-Éan、UPC-A、UPC-E、ITF 14、UCC / EAN-128、ITF 25、Matrik 25、EAN-128、ISBN
Dibasa rentang 0 cm ~ 50 cm
Laju maca First reading rate ≥99%, the error rate ≤0.01%, Rejection rate ≤0.01%
2D (meunang opsional)
2D(Optional)Honeywell-6603 First reading rate ≥99%, the error rate ≤0.01%, Rejection rate ≤0.01%
RFID (Optional)
UHF (915MHz / 865MHz) 5m distance above the label for 900MHz EPC C1 GEN2 / ISO18000-6C protocol read operation (anu aya hubunganana sareng tag sareng antena), ngadukung 865 ~ 868MHz atanapi 920 ~ 925MHz
HF(13.56MHz) 0 ~ 7cm maca sareng nyerat jarakna pikeun ISO15693, ISO14443 dual-protokol tag 13.56MHz (tag sareng anteneu aya hubunganana)
LF 125K/134.2K Animsl ear tag
PSAM Support two PSAM Card
HF (kartu CPU) Support read and write CPU cardUse PSAM
Komunikasi Luhur Aktif (meunang opsional)
2.45G Luar 200m,200 tag can be read at once
433M Read range 200m aboveadjust distance
ZIGBEE Applicable wireless networking data collect
Kinerja batré
aki 4500Batré polimér litium mAh, waktos sayaga: langkung ti 200 hours working time: langkung ti 10 jam, ngecas adaptor AC (2A)
Standby time When charging fullclosing the wireless communication function standby 360 hours and can run normally
Ngeusi waktos Charge time<4.5 Hour
Ngeusi waktos damel 10 hour above(full charge each time)

FAQ

Q:Saha kami?
A:Kami téh produsén UHF RFID Hardware profésional Cina kalayan langkung ti 10 taun. Kami ayana di Shenzhen, kota anu caket sareng HongKong.

Q: Produk naon anjeun damel?
A: urang tiasa tiasa ngahasilkeun sagala jinis pamaca UHF RFID, antena sareng tag (matuh protokol EPC C1G2 sareng ISO-18000 / 6C). urang tiasa ngabantosan anjeun ngaropea sagala jinis pamaca, antena sareng tag.

Q: Naon kaunggulan Anjeun?
A: urang ngagaduhan seueur kauntungan.
Mimih, urang parantos fokus kana R&D, ngahasilkeun, penjualan sareng palaksanaan pamaca UHF RFID, Antena UHF RFID sareng UHF RFID Tag leuwih ti éta 10 taun.
Bréh, urang tiasa mendesain sagala jinis solusi RFID pikeun industri atanapi aplikasi anu béda.
Katilu, produk urang parantos dijual ka sakumna dunya, aranjeunna porsi pikeun pamaréntah, pangecér gedé, sakola, perusahaan pabrik gedé sareng perusahaan logistik ogé pangurus kendaraan / angkutan jsb.
Kaopat, urang gaduh staf profésional sorangan di RFID, euweuh masalah produksi naon, panalungtikan atanapi insinyur atanapi penjualan.

Q: Naon jinis klien anjeun?
A: Salaku produsén hardware RFID, urang biasa damel sareng sistem integrator, panyadia solusi atanapi perusahaan perangkat lunak IT sacara langsung kumargi urang tiasa nyayogikeun hardware ka aranjeunna sareng aranjeunna tiasa ngembangkeun parangkat lunak sareng ngalaksanakeun / masang / ngahijikeun parangkat lunak sareng parangkat lunak pikeun pangguna akhir maranéhna langsung.

Q: Upami abdi hoyong mésér produk anjeun, naon anu kudu urang lakukeun heula?
A: sakumaha produk RFID mangrupikeun sistem anu kompleks (pangwangunan salajengna), janten anjeun kedah ngawartosan sarat proyék anjeun, salaku conto,
naon barang anu dilacak?
Naon jarak bacaan diperyogikeun?
Naon anu maca anu anjeun hoyongkeun dina proyek anjeun?
Maca pamaca atanapi pamaca genggam?
Saatos kami jelaskeun syarat anjeun, kami bakal ngirim anjeun datasheet sareng cutatan pikeun rujukan anjeun.
Saatos mastikeun, kami bakal ngirim anjeun pi pikeun mayar dana ka kami lajeng bakal ngirim anjeun barang ASAP saatos kami parantos mayar.

Q: Naha anjeun nyayogikeun parangkat lunak?
A: urang teu ngagaduhan software manajemén, tapi urang gaduh pamiarsa SDK kanggo ngembangkeun antarmuka anjeun sareng parangkat lunak manajemén ayeuna.

Q: Naon waktos kiriman anjeun?
A: Upami urang ngagaduhan aranjeunna di saham, waktos pangiriman nyaeta 1-2 poé.
Upami urang henteu cekap di saham, waktos pangiriman bakal 3-10 poé, gumantung kana ukuran pesenan.

Q: Naon sertipikasi naon produk anjeun ngagaduhan?
A: produk urang ngagaduhan sertipikat CE sareng FCC.

Q: naon pasar utama anjeun?
A: pasar utama urang nyaéta Amérika Kalér sareng Amérika Kidul, abdi, Rusia, Afrika sareng Asia jsb.

Q: Naon industri UHF RFID diterapkeun sacara lega ayeuna?
A: UHF RFID ngembangkeun pisan gancang, RFID nyaéta téknologi utama. tina IOT, sakumaha urang terang waktos data ageung sumping ka urang, UHF RFID ngagunakeun kasempetan ieu pikeun gancang.

Q: naon cara pembayaran Anjeun
A: T / T , persatuan urang Barat , Paypal , Ali dagang jaminan

Q: naon jaminan anjeun
A : sadaya produk kami ngagaduhan 1 sataun jaminan upami teu aya manusa anu disababkeun

Please Send email to us if you want to get quotation of our products, atanapi kéngingkeun dukungan ti insinyur dukungan téknis urang.

Kirim pesen ka kami:

DUKSARI AYEUNA
DUKSARI AYEUNA