Imah » Produk » 8m Android UHF RFID Reader Reader VH-C83

8m Android UHF RFID Reader Reader VH-C83

•This device is an Android rugged mobile computer.

•It features quad-core processor, 8000mAh battery and super UHF RFID capability.

Please Send email to us if you want to get quotation of our products, atanapi kéngingkeun dukungan ti insinyur dukungan téknis urang.

Jinis Produk

Produk Tag

8m Android UHF RFID Reader Reader VH-C83

Pambuka

•This device is an Android rugged mobile computer.

•It features quad-core processor, 8000mAh battery and super UHF RFID capability.

•It can be equipped with R2000 linearly or circularly polarized antenna.

•It can read tags in bulk from long distance enables it to be deployed in asset management, écéran, warehousing, fleet management and etc.

Fitur

•IP65 protection grade, soft and hard plastic double injection molding finish, making the product waterproof, dustproof, anti-corrosion, anti-oil;

•Corning glass, special anti-drop design, it can still works after 1.5 meters drop, 1000 times 0.5 meter roll test.

•Supports IoT functions such as 1D scanning, 2D scanning, UHF, NFC, and iris biometric identification;

•Quad-core speed processor

•5.2 inch, IPS HD screen

•2GB+16GB mass storage

•Support 4G full Netcom support 2.4G/5G dual-band Wi-Fi

•Industry customized exclusive UI design

•8000mAh high voltage battery standby is more durable

•Android 6.0 operating system

•Excellent scanning / NFC / UHF performance

Spésifikasi
Model# VH-83
Basic Parameter
Ukuran 164.2mm x 80.0mm x 24.3mm
Beurat 654g
Tampiling 5.2’’ IPS FHD 1920×1080
Touch Panel Corning Gorilla glass, multi-touch panel, gloves and wet hands supported
Expansion Slot 1 slot for SIM card
1 slot for SIM or TF card
Antarmuka komunikasi USB 2.0 Type-C, OTG
Audio Speaker, 2 microphones
Keypad 4 front keys, 1 power key, 2 scan keys, 1 multifunctional key
Camera 13MP color camera, support autofocus, flash
GPS Built-in global positioning system, error range ±5m
Sensor Gravity sensor, light sensor, proximity sensor
Performance Parameter
CPU Cortex-A53 1.45GHz Quad-core
Memory RAM:2GB ROM:16GB
Expansion Support up to 128GB MicroSD (TF) card
THE Android 6.0
Development Environment
THE Android 6.0
SDK Software Development Kit
Language Java
Tool Eclipse / Android Studio
Data Communication
WLAN Support IEEE802.11 a/b/g/n, 2.4G/5G dual-band, internal antenna
WWAN 2G: 900/1800MHz

3G: 900/1900/2000/2100MHz

4G: TDD-LTE: B38, B39, B40, B41

FDD-LTE: B1, B3, B5

Bluetooth Bluetooth 4.0 BLE
GNSS GPS, GLONASS, BeiDou, AGPS, internal antenna
Operating Environment
Operating Temperature -20℃~50℃
Suhu Panyimpen -20℃~70℃
Humid 5%~95% RH, non condensing
Drop Specification Multiple 1.5m/4.9ft drops (at least 20 times) to the concrete across the operating temperature range
Tumble Specification 1000 x 0.5m/1.64ft falls, still work normal, satisfy to IEC specification
ESD ±15KV air discharge±6KV conductive discharge
Protection Level Host IP65 per IEC sealing specification
Battery Performance
Capacity Rechargeable Li-ion 8000mAh
Standby time >500 jam
Charging time 3-4 hours(with standard adaptor and USB cable)
Working time >12 hours(depending on user environment)
1D barcode
1D Linear Scanner Zebra SE965 / Honeywell N4313
1D Symbologies Kode 39、Kode 93、Code128、Codebar、EAN- 13、EAN- 8、UPC-A、UPC- E、ITF 14、UCC/EAN- 128、ITF25、Matrik 25、EAN-128、ISBN etc.
2D barcode
2D Imager Scanner Zebra: SE4710 / SE4750 / SE4750MR; Honeywell: N6603
2D Symbologies PDF417, MicroPDF417, Composite, RSS, TLC-39,Datamatrix, QR code, Micro QR code, Aztec, MaxiCode, Postal Codes,US PostNet,US Planet, UK Postal, Australian Postal,Japan Postal, Dutch Postal etc.
UHF RFID(meunang opsional
Frequency 865-868MHz/902-928MHz
Protokol EPC C1 GEN2 /ISO18000-6C
R/W range >25m(circular polarization, indoor)>10m(cicular polarizationopen outdoor)>21m(linear polarizationindoor)>7m(linear polarizationopen outdoor)
Group read rate >200 tags/s(circular polarization)
Kakuatan 1W(30dBm,+5dBm ~ +30dBm adjustable)
RFID module VM-61 module based on Impinj Indy R2000
Anteneu Linear polarization(1.8dBi)/ Circular polarization(4dBi)
HFmeunang opsional
Frequency 13.56MHz
Protokol ISO15693ISO14443
R/W range 0-7CM(related to tag and environment)
Irismeunang opsional
Detect Rate <150ms
Detect Range 20-40cm
FAR 1/10000000
Protokol ISO/IEC 19794-6,GB/T 20979-2007
Asesoris
Standard Li-ion battery、sirah ngecas、DC charge cableUSB cable

FAQ

Q:Saha kami?
A:Kami téh produsén UHF RFID Hardware profésional Cina kalayan langkung ti 10 taun. Kami ayana di Shenzhen, kota anu caket sareng HongKong.

Q: Produk naon anjeun damel?
A: urang tiasa tiasa ngahasilkeun sagala jinis pamaca UHF RFID, antena sareng tag (matuh protokol EPC C1G2 sareng ISO-18000 / 6C). urang tiasa ngabantosan anjeun ngaropea sagala jinis pamaca, antena sareng tag.

Q: Naon kaunggulan Anjeun?
A: urang ngagaduhan seueur kauntungan.
Mimih, urang parantos fokus kana R&D, ngahasilkeun, penjualan sareng palaksanaan pamaca UHF RFID, Antena UHF RFID sareng UHF RFID Tag leuwih ti éta 10 taun.
Bréh, urang tiasa mendesain sagala jinis solusi RFID pikeun industri atanapi aplikasi anu béda.
Katilu, produk urang parantos dijual ka sakumna dunya, aranjeunna porsi pikeun pamaréntah, pangecér gedé, sakola, perusahaan pabrik gedé sareng perusahaan logistik ogé pangurus kendaraan / angkutan jsb.
Kaopat, urang gaduh staf profésional sorangan di RFID, euweuh masalah produksi naon, panalungtikan atanapi insinyur atanapi penjualan.

Q: Naon jinis klien anjeun?
A: Salaku produsén hardware RFID, urang biasa damel sareng sistem integrator, panyadia solusi atanapi perusahaan perangkat lunak IT sacara langsung kumargi urang tiasa nyayogikeun hardware ka aranjeunna sareng aranjeunna tiasa ngembangkeun parangkat lunak sareng ngalaksanakeun / masang / ngahijikeun parangkat lunak sareng parangkat lunak pikeun pangguna akhir maranéhna langsung.

Q: Upami abdi hoyong mésér produk anjeun, naon anu kudu urang lakukeun heula?
A: sakumaha produk RFID mangrupikeun sistem anu kompleks (pangwangunan salajengna), janten anjeun kedah ngawartosan sarat proyék anjeun, salaku conto,
naon barang anu dilacak?
Naon jarak bacaan diperyogikeun?
Naon anu maca anu anjeun hoyongkeun dina proyek anjeun?
Maca pamaca atanapi pamaca genggam?
Saatos kami jelaskeun syarat anjeun, kami bakal ngirim anjeun datasheet sareng cutatan pikeun rujukan anjeun.
Saatos mastikeun, kami bakal ngirim anjeun pi pikeun mayar dana ka kami lajeng bakal ngirim anjeun barang ASAP saatos kami parantos mayar.

Q: Naha anjeun nyayogikeun parangkat lunak?
A: urang teu ngagaduhan software manajemén, tapi urang gaduh pamiarsa SDK kanggo ngembangkeun antarmuka anjeun sareng parangkat lunak manajemén ayeuna.

Q: Naon waktos kiriman anjeun?
A: Upami urang ngagaduhan aranjeunna di saham, waktos pangiriman nyaeta 1-2 poé.
Upami urang henteu cekap di saham, waktos pangiriman bakal 3-10 poé, gumantung kana ukuran pesenan.

Q: Naon sertipikasi naon produk anjeun ngagaduhan?
A: produk urang ngagaduhan sertipikat CE sareng FCC.

Q: naon pasar utama anjeun?
A: pasar utama urang nyaéta Amérika Kalér sareng Amérika Kidul, abdi, Rusia, Afrika sareng Asia jsb.

Q: Naon industri UHF RFID diterapkeun sacara lega ayeuna?
A: UHF RFID ngembangkeun pisan gancang, RFID nyaéta téknologi utama. tina IOT, sakumaha urang terang waktos data ageung sumping ka urang, UHF RFID ngagunakeun kasempetan ieu pikeun gancang.

Q: naon cara pembayaran Anjeun
A: T / T , persatuan urang Barat , Paypal , Ali dagang jaminan

Q: naon jaminan anjeun
A : sadaya produk kami ngagaduhan 1 sataun jaminan upami teu aya manusa anu disababkeun

Please Send email to us if you want to get quotation of our products, atanapi kéngingkeun dukungan ti insinyur dukungan téknis urang.

Kirim pesen ka kami:

DUKSARI AYEUNA
DUKSARI AYEUNA