Imah » Produk » 2m Bluetooth UHF RFID Reader Reader VH-75

2m Bluetooth UHF RFID Reader Reader VH-75

Independent intellectual property rights, radio frequency globally adjustable

Multiple status indicator lights, built-in LED lights, buzzer, motor vibration for real working environment

Please Send email to us if you want to get quotation of our products, atanapi kéngingkeun dukungan ti insinyur dukungan téknis urang.

Jinis Produk

Produk Tag

2m Bluetooth UHF RFID Reader Reader VH-75

Descriptions

•Independent intellectual property rights, radio frequency globally adjustable

•Multiple status indicator lights, built-in LED lights, buzzer, motor vibration for real working environment

•Intelligent management, long battery life, built-in 3200mAH battery

•Bluetooth communication for connection withsmart terminals(smart phones, tablet computers)

•Fast and effective software integration,offer DLL developing kit based on Android

Fitur

•Connected with your PDA, smart phone, tablet computer by Bluetooth,convenient and save your cost

•Reading/Writing under protocols of ISO-18000-6BISO-18000-6C(EPC G2)

•View and comfirm on PDA display easily when reading or writing

•Costs less,more economic than readers with PDA

•Reliable designation of industrial structure, applicable for tough working environments

•Provides demo software and SDK based on Android

Properties

Specifications
Model(Order code) VH-75
Performance Indicators
Kisaran frékuénsi 865-868MHZ,902-928MHZ(Laras)
RF mode FHSS or FF(Could be set by software)
Kaluaran RF 18~26 dBm(adjustable)
Communication Interface USB2.0, Bluetooth 4.0
Performance of tag operation
Jarak bacaan Read>200cmWrite>20cm
Air-interface protocol ISO-18000-6BISO-18000-6C(EPC G2)
Mechanical and electrical properties
Ukuran 180(Length)*65 (Width)*65(Height)mm
Kakuatan Rechargeable lithium battery(3.7V,3200mAH)
Reading Indication Buzzer, vibration,LED
Storage space 1Gb(NandFlash)
Standby time 150小时
Beurat 250g
Humid 5% to 95%,Non-condensing
Ingress Protection IEC IP56
Working Temperature -20ºC to +50ºC
Suhu Panyimpen -25°C to70°C

FAQ

Q:Saha kami?
A:Kami téh produsén UHF RFID Hardware profésional Cina kalayan langkung ti 10 taun. Kami ayana di Shenzhen, kota anu caket sareng HongKong.

Q: Produk naon anjeun damel?
A: urang tiasa tiasa ngahasilkeun sagala jinis pamaca UHF RFID, antena sareng tag (matuh protokol EPC C1G2 sareng ISO-18000 / 6C). urang tiasa ngabantosan anjeun ngaropea sagala jinis pamaca, antena sareng tag.

Q: Naon kaunggulan Anjeun?
A: urang ngagaduhan seueur kauntungan.
Mimih, urang parantos fokus kana R&D, ngahasilkeun, penjualan sareng palaksanaan pamaca UHF RFID, Antena UHF RFID sareng UHF RFID Tag leuwih ti éta 10 taun.
Bréh, urang tiasa mendesain sagala jinis solusi RFID pikeun industri atanapi aplikasi anu béda.
Katilu, produk urang parantos dijual ka sakumna dunya, aranjeunna porsi pikeun pamaréntah, pangecér gedé, sakola, perusahaan pabrik gedé sareng perusahaan logistik ogé pangurus kendaraan / angkutan jsb.
Kaopat, urang gaduh staf profésional sorangan di RFID, euweuh masalah produksi naon, panalungtikan atanapi insinyur atanapi penjualan.

Q: Naon jinis klien anjeun?
A: Salaku produsén hardware RFID, urang biasa damel sareng sistem integrator, panyadia solusi atanapi perusahaan perangkat lunak IT sacara langsung kumargi urang tiasa nyayogikeun hardware ka aranjeunna sareng aranjeunna tiasa ngembangkeun parangkat lunak sareng ngalaksanakeun / masang / ngahijikeun parangkat lunak sareng parangkat lunak pikeun pangguna akhir maranéhna langsung.

Q: Upami abdi hoyong mésér produk anjeun, naon anu kudu urang lakukeun heula?
A: sakumaha produk RFID mangrupikeun sistem anu kompleks (pangwangunan salajengna), janten anjeun kedah ngawartosan sarat proyék anjeun, salaku conto,
naon barang anu dilacak?
Naon jarak bacaan diperyogikeun?
Naon anu maca anu anjeun hoyongkeun dina proyek anjeun?
Maca pamaca atanapi pamaca genggam?
Saatos kami jelaskeun syarat anjeun, kami bakal ngirim anjeun datasheet sareng cutatan pikeun rujukan anjeun.
Saatos mastikeun, kami bakal ngirim anjeun pi pikeun mayar dana ka kami lajeng bakal ngirim anjeun barang ASAP saatos kami parantos mayar.

Q: Naha anjeun nyayogikeun parangkat lunak?
A: urang teu ngagaduhan software manajemén, tapi urang gaduh pamiarsa SDK kanggo ngembangkeun antarmuka anjeun sareng parangkat lunak manajemén ayeuna.

Q: Naon waktos kiriman anjeun?
A: Upami urang ngagaduhan aranjeunna di saham, waktos pangiriman nyaeta 1-2 poé.
Upami urang henteu cekap di saham, waktos pangiriman bakal 3-10 poé, gumantung kana ukuran pesenan.

Q: Naon sertipikasi naon produk anjeun ngagaduhan?
A: produk urang ngagaduhan sertipikat CE sareng FCC.

Q: naon pasar utama anjeun?
A: pasar utama urang nyaéta Amérika Kalér sareng Amérika Kidul, abdi, Rusia, Afrika sareng Asia jsb.

Q: Naon industri UHF RFID diterapkeun sacara lega ayeuna?
A: UHF RFID ngembangkeun pisan gancang, RFID nyaéta téknologi utama. tina IOT, sakumaha urang terang waktos data ageung sumping ka urang, UHF RFID ngagunakeun kasempetan ieu pikeun gancang.

Q: naon cara pembayaran Anjeun
A: T / T , persatuan urang Barat , Paypal , Ali dagang jaminan

Q: naon jaminan anjeun
A : sadaya produk kami ngagaduhan 1 sataun jaminan upami teu aya manusa anu disababkeun

Please Send email to us if you want to get quotation of our products, atanapi kéngingkeun dukungan ti insinyur dukungan téknis urang.

Kirim pesen ka kami:

DUKSARI AYEUNA
DUKSARI AYEUNA