banner4
banner3
banner2
banner1

Katalog Produk

Produk Vanch utamina kalebet pamaca UHF RFID, Pamaca tetep UHF RFID, Pamaca terpadu UHF RFID, Pamaca genggem UHF RFID Android, Pamaca handheld maca UHF RFID, Panulis pamaca desktop UHF RFID, Pamaca industri UHF RFID, Pamaca gapura UHF RFID, Modul UHF RFID, Ubah panyapu UHF RIFD, UHF RFID tag anti-logam, Antena RFID, Tag RFID sareng sajabana

Langkung Produk

SAHA NU PILIH US

Salaku produk frekuensi radio nirkabel profésional sareng panyadia solusi, Shenzhen Vanch Intelligent komitmen pikeun ngamajukeun panawaran téknologi RFID dina sagala rupa industri sareng ngabantosan klien pikeun ningkatkeun efisiensi, manajemén, intelligentialize jeung informatization ku ngagunakeun téknologi ngarah, produk sareng pangalaman anu beunghar dina widang RFID. Aplikasi dina manajemén gudang, manajemén tanaga, Manajemén asét, automation industri, angkot calakan, kota pinter, logistik, écéran, produk traceability, jsb. Pausahaan parantos ngagaduhan langkung ti 40 patén-patén sareng dianugikeun salaku perusahaan téknologi tinggi sareng ngembangkeun software sareng perusahaan desain. Produk anu parantos kasép sertifikasi F sareng FCC sareng diékspor langkung ti 60 nagara sareng daérah di sakumna dunya.

Berita Berita

Order Guide for UHF RFID Integrated Reader

Features of UHF RFID Integrated Reader: The antenna and reader board are integrated intothe sealed housing, with working protection level up toIP67 or above; The housing of reader’sback cover is made ofmetal material, convenient for heat dissipation, beneficial to long-term working outdoor; 3.With simple wiring and interface design, power supply and communication lines, very suitable for rapid deployment; 4.With simple clip pole installation, non-professional person can handle it; Good-looking and industrial design, ABS material for top cover, additional with anti-aging and anti-UV formulas; 6.Higher cost-effective, relatively cheap Application field of UHF RFID Integrated Reader: Commonly apply toaccess control of vehicles and personnel, materials identificationin industrial production line and etc.; 2.Readercan be selected according to application scene, reading distance required, antenna illumination angle; 3.Various types…

Order Guide for UHF RFID Fixed Reader

UHF RFID Fixed reader, also known as split RFID reader, the read/write part is designed separately from the antenna part, with RF coaxial cable to connect. Features of UHF RFID Fixed reader: With more complicated control circuit and RF circuit, higher performance standard for UHF RFID fixed reader, especially in RF interference processing and multiple tags reading anti-collision algorithm; with RF output power up to30-33dBm, better performance in reading range and multiple tags reading than integrated rfid reader; With more functionality on GPIO interface and communication interfaces, easier for project integration; Require to equip with waterproof outer box for UHF RFID fixed reader if installation outdoor, and qualified RF coaxial cable to connect, to ensure long-term stable working; 5.With wider application scenario, be…

  • Produk frekuensi radio nirkabel profésional sareng panyadia solusi

DUKSARI AYEUNA