banner4
banner3
banner2
banner1

Katalogu i Produkteve

Produktet Vanch kryesisht përfshijnë lexuesin UHF RFID, Lexues fiks UHF RFID, Lexues i integruar i UHF RFID, Lexues dore me dorë UHF RFID, Lexues handheld Bluetooth UHF RFID, Shkrimtar i lexuesve të desktopit UHF RFID, Lexues industrial i UHF RFID, Lexues i portave UHF RFID, Moduli UHF RFID, Etiketa e rrobave UHF RIFD, Etiketë anti-metalike UHF RFID, Antena RFID, Tag RFID etj

Më shumë produkte

PSE NA ZGJODHET NE

Si një prodhues profesional i frekuencave pa tel radio dhe ofruesi i zgjidhjeve, Shenzhen Vanch Intelligent është e angazhuar për të promovuar aplikimin e teknologjisë RFID në industri të ndryshme dhe të ndihmojë klientin të përmirësojë efikasitetin e tyre, drejtuesit, inteligjencializoni dhe informatizoni duke përdorur teknologji udhëheqëse, produkte dhe përvojë të pasur në fushën e RFID. Aplikime në menaxhimin e deponimit, menaxhimi i personelit, menaxhimi i pasurisë, automatizimi industrial, transport inteligjent, qytete të zgjuara, logjistikë, me pakicë, gjurmueshmëria e produktit, etj. Kompania ka marrë më shumë se 40 patenta dhe u dha si ndërmarrje e teknologjisë së lartë dhe ndërmarrje për zhvillimin dhe krijimin e softuerit. Produktet kanë kaluar certifikimin e CE dhe FCC dhe eksportohen në më shumë se 60 vendeve dhe rajoneve në të gjithë botën.

Lajmet e kompanisë

Udhëzues porosie për Lexuesin e Integruar të UHF RFID

Karakteristikat e Lexuesit të Integruar të UHF RFID: Antena dhe bordi i lexuesit janë të integruar në strehimin e mbyllur, me nivel mbrojtjeje pune deri në IP67 ose më lart; Mbulesa e kopertinës së lexuesit është bërë prej materiali metalik, i përshtatshëm për shpërndarjen e nxehtësisë, e dobishme për punën afatgjatë në natyrë; 3.Me instalime elektrike të thjeshta dhe dizajn ndërfaqeje, linjat e furnizimit me energji dhe komunikimin, shumë i përshtatshëm për vendosje të shpejtë; 4.Me instalim të thjeshtë të shtyllës së kapëses, një person jo-profesional mund ta trajtojë atë; Dizajn i bukur dhe industrial, Materiali ABS për mbulesën e sipërme, shtesë me formula kundër plakjes dhe anti-UV; 6.Më e lartë me kosto efektive, relativisht e lirë Fusha e aplikimit të Lexuesit të Integruar të UHF RFID: Zakonisht zbatohet për kontrollin e aksesit të automjeteve dhe personelit, identifikimi i materialeve në linjën e prodhimit industrial etj.; 2.Lexuesi mund të zgjidhet sipas skenës së aplikimit, kërkohet distanca e leximit, këndi i ndriçimit të antenës; 3.Lloje të ndryshme…

Udhëzuesi i Porosisë për Lexuesin Fiks UHF RFID

UHF RFID Lexues fiks, i njohur edhe si lexues i ndarë RFID, pjesa e leximit/shkrimit është projektuar veçmas nga pjesa e antenës, me kabllo koaksiale RF për t'u lidhur. Karakteristikat e lexuesit UHF RFID Fixed: Me qark kontrolli më të komplikuar dhe qark RF, standard më i lartë i performancës për lexuesin fiks UHF RFID, veçanërisht në përpunimin e ndërhyrjes RF dhe etiketat e shumta që lexojnë algoritëm kundër përplasjes; me fuqi dalëse RF deri në 30-33dBm, performancë më të mirë në rangun e leximit dhe leximin e etiketave të shumëfishta sesa lexuesi i integruar rfid; Me më shumë funksionalitet në ndërfaqen GPIO dhe ndërfaqet e komunikimit, më e lehtë për integrimin e projektit; Kërkoni të pajiseni me kuti të jashtme të papërshkueshme nga uji për lexuesin fiks UHF RFID nëse instaloni jashtë, dhe kabllo koaksiale të kualifikuar RF për t'u lidhur, për të siguruar punë të qëndrueshme afatgjatë; 5.Me skenar më të gjerë aplikimi, te jesh…

  • Prodhuesi profesional i frekuencave pa tel radio dhe ofruesi i zgjidhjes

Enquiry TANI